Veckan från helvetet!

Alltså förra veckan... Vilken jävla vecka! 
Min borderline fick verkligen bekänna färg. Jag har varit historiens mest påfrestande flickvän. Jag har svängt upp och ned som en jojo. Har haft agressionsutbrott, gråtit, fått panikångestattack och även varit på hysteriskt gott humör. Allt detta ledde till en hel del drama.
Offret: pojkvännen såklart.
Det var ju inte så att det inte fanns något som triggade mitt mående, för det fanns det. Däremot gjorde jag väl saker och ting betydligt mycket värre genom mitt sätt att hantera situationen.
 
Jag är dock välsignad med en fantastisk man i mitt liv.
 
Det är därför bloggandet uteblivit några dagar. Jag har helt enkelt haft fullt upp med att bråka och be om ursäkt omvartannat.
Jag har försökt hantera min ångest och panik genom fysisk aktivitet. Jag har promenderat. Jag
har gått, gått och gått. 
Jag promenerar aldrig mindre än 7 km. I fredags kastade jag mig ut i vredesmod och gick 8,2 km. Igår var jag rastlös (vilket brukar leda till ett fall), då blev det 14,6 km.
Jag är stolt över mig själv när det kommer till det faktiskt. Jag har hållt i det här med långpromenader några ggr i veckan i flera veckor nu. Det verkar inte bara vara ett av mina infall av ambition som i normala fall tenderar att pågå på sin höjd bara ett par dagar.
Vikten ligger och pendlar mellan 78 och 80 kilo. Det gillar jag inte. Hade älskat att komma ned i 75 kg. Var ju nere och nosade på 74 kg för ett bra tag sedan nu. Men det var bara en enda morgon och nothing more.
Men -70 kg får man ändå vara nöjd med tycker jag. Jag är åtminstone normalviktig i förhållande till min längd. 
 
Dötrist inlägg, sorry!
 
Kram på er <3
#1 - - Sofi:

Hej vännen! Jag tycker de är jättebra av dig att du hittat något som funkar för dig. Promenader är ju bra, frisk luft, sol, motion :) perfekt ju :) önskar jag vore lika duktig på det. Men tanken är att jag och en kollega ska börja promenera nu runt sjön här i stan som jag skrev på bloggen.
Ps. Du är superfin oavsett siffran på vågen! Helt ärligt, du har ett sånt sjukt vackert ansikte!! 😘

Till top