Försöker få kontroll.

Det är lite stressmoment i livet just nu som jag måste lösa, men jag jobbar ju så jävla långsamt. Jag orkar inte ta tag i saker, hur viktiga de än kan vara. 
- "Brinner det i köket? Äsch, jag tar det imorgon!"
 
För att söka korta stunder av sinnesfrid har jag försökt använda mig av min DBT-läxa och öva på dessa färdigheter för att känna in nuet. 
Jag har fyllt dagarna med massor av musik, gjort en sak i taget och njutit av solen!
Cornelis och Snusmumriken solar.
 
Dessutom har jag och pojkvännen hittat tillbaka till vår fina relation som var innan mitt skov av totalt mörker (se tidigare inlägg).
Det känns så betryggande att känna att han står stark som en fura när jag faller.
 
Åh, ja, just det! Häromdagen outade jag en stor hemlighet jag burit på länge nu. Vilken befrielse! Det togs emot med mer värme och kärlek än jag någonsin kunnat drömma om. Stödet var enormt.
Jag rensade min följarlista på instagram och lade sedan ut hela historien med bilder och allt. 
Jag kommer inte berätta om det här, nu har jag inte längre det behovet. Jag fick riktigt lättat mitt hjärta, vilket var en oerhörd lättnad!
Onödighetsselfie.
 
Kram på er <3
#1 - - Anonym:

Då tog du bort mig :(

Svar: Det beror på vem du är.
lacrimosabloggen.se

#2 - - E:

Då tog du bort mig såg jag:(

Svar: Det beror på vem du är.
lacrimosabloggen.se

#3 - - Anonym:

Känner igen mig så mycket i det du skriver, orkar inte längre med det här. Känslostormar, ångest och ingen ork att ta tag i saker och för att inte glömma social fobi...det är en plåga varje dag. Vart vände du dig för att få hjälp?

Svar: Jag fick äntligen hjälp när jag blev inlagd på akutpsyk. Då startade man en utredning. Men annars rekommenderar jag att ta kontakt med vårdcentralen :)
lacrimosabloggen.se

Till top