2 år som GBP-opererad!

Idag, den 16:e februari för två år sedan, kl. 09:57 skrev jag följande i bloggen:
 
"Ligger på en hård brits på något som liknar ett litet kontor. Jag står näst på tur efter en pågående operation. Nerverna håller sig fortfarande i schack".
 
Detta är ett utdrag ur mitt sista inlägg innan operationen. Nästa inlägg kommer vid 20:00 på kvällen. Operationen har gått bra och jag mår bra men är öm.
Heffaklump!
 
Idag har det alltså gått två år sedan min gastric bypassoperation, vilket är lite av en milstolpe för oss opererade. Det är först nu kroppen har hunnit normalisera och stabilisera sig. Det är nu det inte är helt ovanligt med att eventuellt gå upp lite av den vikt man förlorat igen. Man har sagt att efter två år är det normalt att gå upp nån viss procent av sin viktnedgång igen. Minns dock inte hur stor procenten var. 
Jag är så oerhört glad att jag kunnat gå ned över 70kg, så jag skulle bli fullkomligt bedrövad om jag skulle gå upp över 80kg igen. Så länge jag stannar där under så har jag inget att klaga på. 
Evigt tacksam tjej...
 
För er som inte följt med från början får gärna söka i "Arkiv" och gå tillbaka till starten 2015 då bloggen var en renodlad gbp-blogg.
Jag bloggar från mobil och kan tyvärr därför inte lägga in länkar.
 
Kram på er <3
Till top