Sjuk och JÄVLIG!

Det är lite mycket nu. 
Ni vet sådär överväldigande som det har tendens att bli ibland. Dels åkte jag på förkylning och feber lagom till att jag skulle börja jobba igen, dels så har jag mått fruktansvärt dåligt psykiskt. Jag kunde inte ens med att ringa min mamma på sin födelsedag härom dagen. Jag klarade inte av att svara när hon ringde heller. Bättre har det inte blivit av att jag legat i sängen i tre dagar, ensam. För det är just vad jag är nu, ensam.
 
Igår blev jag feberfri, så jag tog mig i kragen, duschade och gick upp till affären här i området. Köpte mig lite frukost (lunch!), frukt och köttfärs. Jag har inte köpt eller tillagat kött sedan minst två månader tillbaka. Jag hade bestämt mig för att göra mat så jag klarar mig under helgen. 
Det blev chilliköttbullar, med sås och Pauluns Supermix som är min nya favorit! 
På kvällen fick jag panik hemma och gav mig ut på en promenad i området. Letade lite Pokémon och flydde verkligheten för en stund. 
Idag känns det dock återigen som en sån där dag som inte är värd att kliva upp för. Sovit 3 ej sammanhängande timmar inatt men ligger ändå kvar i sängen. 
Tacka gudarna för att jag har katten säger jag bara! 
 
Kram på er <3
#1 - - Anonym:

Varför är du inte med din pojkvän? :)

#2 - - Elin:

Oj glömde kommentera med mitt namn ☺️☺️

Till top