Ännu ett tjockisproblem!

Minns ni att jag för några veckor sedan berättade att jag skulle få göra ett samarbete på bloggen med ett företag? This is it... Håll till godo.

När jag led av sjuklig fetma så kom besvär och sjukdomar som ett brev på posten.
Trots detta hade jag ändå tur, för det hade kunnat vara så mycket värre.
Det mesta har försvunnit med viktminskningen, men det finns ett specifikt besvär som för mig är en ständig påminnelse om vad jag gjort min kropp.
Jag har fruktansvärda, äckliga, enorma åderbråck på båda mina ben. Jag har haft problem med svullna ben i åratal och stödstrumpor har varit min vardagshjälte. I mitt yrkessamma liv har jag antingen tillbringat tiden stillastående i en kassa eller springandes omkring på olika vårdboenden. Då har stödstrumpan underlättat för mina annars värkande och trötta ben.

Jag har nu fått den stora äran att tillsammans med Vårdväskan.se testa och recensera ett par av deras randiga stödstrumpor. Bara för att man har ett medicinsk besvär så ska man väl inte behöva gå runt i fula, kliniska stödstrumpor från apoteket? Vårdväskan har ett stort urval av stödstrumpor och jag kan garantera att du hittar minst ett par som passar dig. Själv är jag oerhört förtjust i stjärnmöster, och valde därför ett par som heter Stjärnglans. De var lätta att dra på och ta av. Det är viktigt när man köper stödstrumpor att man inte gör som när man köper vanliga (då man oftast tar en eller två storlekar mindre än sin skostorlek) väljer ett par som faktiskt stämmer överens med den storlek man har. De får inte sitta åt så att de stasar, utan de ska bara ge ett lättare tryck som stöd för blodcirkulationen.
Man kan ana lite av bråcken på bilden. Dock (tack och lov?) sitter det värsta högre upp på låren.
 
Jag har beställt stödstrumpor från Vårdväskan tidigare, men det var några år sedan nu, och jag vart jättenöjd! De var svart-vit-randiga och blev extremt välanvända. Jag pensionerade och slängde dem faktiskt nu i samband med flytten. De hann vara med om mycket, och nu har jag ett par nya stöttepelare som ska få tjäna mig i många mil förhoppningsvis.
Jag blev så oerhört glad att få göra det här uppdraget för just Vårdväskan. Att de ville ge mig och min blogg den här chansen. Inte bara för att det är ett fantastiskt företag som har satt färg på vården och lyckats göra regelrätta arbetskläder roliga att shoppa, utan även för att jag älskar just stödstrumpor. Jag har som ni ser till och med använt strumporna nu när det varit shortsväder, just för att jag då slipper det obehagliga vinandet och surrandet i benen.
För er som är välsignade från besvär med svullna ben och/eller åderbråck så har de även massor med vanliga strumpor med roliga mönster, samt mycket, mycket annat.

Kram på er <3
Till top