Provsvar & Mediciner.

Jag var ju på 1-årskontroll efter operationen för några veckor sedan. Då togs det en hel massa blodprover. 
Sjuksköterskan jag hade träffat ringde i tisdags och de hade fått svar på proverna, dock hade det inte gått att avläsa två av dem (B12 och Folsyra), så jag ska ta om dem på vårdcentralen här i stan. 
Annars hade värdena sett bra ut, det var bara järnvärdet som låg lite i underkant, vilket förvånade (gladde) mig eftersom jag har hemokromatos också.

Jag har varit oerhört slarvig med mina vitaminer, inte tagit dem regelbundet sedan i somras tror jag. Skärpning nu!
Tog mina 3 Baricol igår och planerar att göra detsamma idag. Kanske jag blir lite piggare också, vem vet.

Kram på er <3

Flytten avklarad!

Först vill jag bara tacka alla för responsen på det tidigare inlägget. Tack för gillningar och fina kommentarer! Aldrig har jag haft så många unika bloggbesökare eller sidvisningar. Wow! Tack!

Hallelujah! Äntligen är flytten från Göteborg avklarad! Idag körde vi sista lasset och Katinka fick äntligen följa med "mamma".
Halvnöjd tjej under den långa bilfärden.

Smartskaftet Jag lyckades låsa in mina nycklar till källaren i källaren under en av turerna dit. Det blev till att knacka på och störa grannarna, herregud vad pinsamt! 

Nu saknar jag bara Goliat, den andra katten som mitt ex behåller. Han har varit en fantastisk glädje för mig, och sedan han kom in i familjen så har till och med Katinka påverkats positivt av hans härliga personlighet. 
Skönare snubbe finns ej att finna! <3

Nu blickar jag framåt och njuter av att en annan kille tagit plats i mitt liv. 

Kram på er <3

Min magiska påsk!

Så var påskhelgen över.
Jag är egentligen väldigt anti våra kristna högtider, men påsken som den här ljusa, färgglada högtiden är den jag avskyr minst.
Den här påsken har dessutom varit extra, extra fin... nu ska ni få höra!

Jag åkte till Göteborg på Skärtorsdagen för att vara kattvakt över påsk.
Tog tillfället i akt och bjöd ned en kille jag träffat uppe i Karlstad, som jag fattat starkt tycke för. Han kom senare samma kväll och nu skulle vi få spendera de här dagarna tillsammans.
Han har allt det där jag letat efter i så många år; han kan hantera mina demoner på precis rätt sätt. Han får mig att känna mig himla trygg, vilket är så oerhört avgörande för mig. Aldrig träffat någon som allt känns så naturligt med. En sådan kille låter man bara inte slippa undan!
Sagt och gjort, nu är han min, och jag har inte mått så här bra på evigheter!
Min goa, fina!

Lite trött efter att jag tvingat upp honom tidigt varje dag. 

Nu låter det som att detta är något påskyndat och helt nytt, men jag har inte berättat något för någon då jag varit så förbannat rädd att något skulle bli fel. 
Nu har vi nått så långt att det bara var självklart att det skulle bli vi.

Nu är jag nyss hemkommen till Strömstad igen och jag gläder mig åt den här förtvivlade saknaden som jag inte känt sedan jag var en hormonstinn, förälskad tonåring. Det är ett gott tecken!

Kram på er <3
Till top