Det är lite mycket nu.

Ni får ursäkta min frånvaro på bloggen.
Jag har så oerhört mycket i huvudet nu så jag blir alldeles velig.
Börjar jobbet på måndag, letar desperat efter boende både i Göteborg, Kungälv, Kungsbacka m.m.
Sedan är det andra saker som är mer akuta och stressande som jag måste ta itu med, detta kan jag tyvärr inte skriva ut här, men bara så ni förstår. 

Njuter hur som helst av att kunna vara hos föräldrarna. Jag är duktig på att fly från problem, är extremt dålig på att lösa dem så det är lättast så. Jag blundar helst och hoppas att saker löser sig av sig självt. 
Calm the f*ck down!

Stressen gör att jag vissa dagar bara mår illa och inte vill äta nånting helst, och andra dagar är jag sugen på precis allt! 

På fredag åker jag "hem" till Göteborg och lägenheten. Ser fram emot att få pussa på katterna, men det är också det enda.
Ska på mammas inrådan spendera närmsta tiden med att så sakteliga börja packa ned mina tillhörigheter i flyttkartonger. 98% av allt i lägenheten är ju mitt så jag har att göra. Vet inte hur jag ska orka. Alltså verkligen, verkligen inte hur jag ska orka. 
Lite så kul har jag det just nu. Tänk på mig! Hehe.

Kram på er <3

Rör mig inte!

Om du har något som gör din kropp lite extra iögonfallande, eller som väcker människors uppmärksamhet, exempelvis piercings, tatueringar, gravidmage eller något annat så ger det inte dig rättigheten att antasta en annans kropp. 

Visst, jag har tatueringar som är fullt synliga, inte till för att hållas dolda på något sätt. Visst, det står en text skriven på min vänstra underarm, och jag visar och förklarar gladeligen för dig om du frågar...
MEN du ska inte tro att du kan förbehålla dig rätten att ta tag om min handled och vrida till dig armen som en jag vore en vandrande reklamskylt.
Detta sker ofta, dessutom av människor jag inte ens känner, och ofta i farten.
Jag har även så här efter viktnedgång och detta funnit ett mycket oangenämt beteende hos folk i min närhet. Folk tar sig liksom friheten att gå fram och klämma, känna och måtta med händerna utan att fråga. Jag är extremt obekväm med beröring av min kropp, snälla, låt bli. Jag ber!
Vill jag bli tallad på av folk så lovar jag att säga till. Jag är inte allmän egendom.
Hur mycket kärlek det än ligger bakom dina handlingar, snälla, uttryck din kärlek verbalt istället. 
Om du inte tänkt sätta en ring på mitt finger så har du inget rätt att krama, gosa och kladda på mig.

Kram på er <3
Till top