Viktigt meddelande!

Det är superroligt när ni kommenterar mina inlägg, men snälla, glöm inte att signera med era namn. 
Särskilt då ni ställer frågor som anonym och ni inte har en registrerad blogg här. Jag kan inte svara er om jag inte vet vem jag ska svara till.
Fortsätt kommentera, men om ni vill ha svar får ni allt signera med namn.

Kram på er <3

Rock your body!

Ikväll, för första gången i mitt liv, vill jag hylla min imperfekta, ärrade och sargade, men fullt fungerande kropp. Ikväll vill jag tacka den för att den inte gett upp på mig trots att jag verkligen inte behandlat den med rättvisa genom åren.
Ta tillfället i akt du också. Du har ju också en kropp. Den har också skavanker och en massa fantastiska egenheter, både rent utseendemässigt, men även funktionellt. 

Jag kan kanske aldrig lära mig att älska min kropp, men jag vill åtminstone försöka lära mig att respektera den.
Jag kanske aldrig kommer kunna stoltsera med den, men vill åtminstone kunna vara bekväm i den. 
Rock your body!

Kram på er <3

Fyll dina dagar med mening!

Det har varit mkt de senaste veckorna.
Rännande på sjukhuset, vårdcentralen och varit inlagd. Bloggen har fått vänta. 

I söndags var dock en lyckans dag.
Jag är inte mycket för standupkomdi men jag har ju en förkärlek till britter och brittisk humor. Liksom förra året så kom min favoritkomiker till Sverige och hade en föreställning. Hade sett fram emot den dagen sååå länge, och jag blev inte besviken. 
Jimmy Carr - ett regelrätt arsel på scenen men en ängel back stage.

Jag mår sämre och sämre och försöker desperat fylla dagarna med meningsfullhet. Dock orkar jag de flesta dagar inte ens förflytta mig runt i lägenheten. Igår var en sådan dag. 
Jag fick något spasmiskt anfall i köket igår. Jag fick hålla i mig med båda händerna i köksbänken medan hela kroppen började skaka okontrollerat. Precis när jag var nära att ge upp och trilla ihop så ebbade det ut och försvann. Livrädd tog jag mig tillbaka till sängen och undrade vad som tusan precis hände. 
Min kropp har sagt ifrån, den vill inte vara med längre.

Kram på er <3
Till top