Arbetslös(?) & kattbad.

I lördags gjorde jag sista arbetspasset på sommarjobbet. Jag har dock lagt mig tillgänglig i bemanningen de flesta dagar, så jag hoppas på någorlunda med jobb tills dess att jag hittar något nytt. Fick exempelvis sms imorse att jag är bokad 4 timmar ikväll, känns toppen!
 
Igår njöt jag bara av att vara ledig. Vaknade vid 04-tiden som vanligt, men lyckades slumra några minuter framåt 09-tiden igen. pojkvännen sov ju ändå så vad ska jag upp och göra då? När vi båda vaknat bestämde jag mig för att det var kattbadardags! Något som sällan eller aldrig brukar upplevas som en trevlig stund av någon part. Katten var dock jätteduktig och stod snällt och tyst stilla medan jag sköljde vatten genom den täta pälsen och schampoonerade henne ordentligt. Stolt som en tupp var jag över henne!
 
 
Med detta ur världen åkte killen in till stan för att uträtta diverse ärenden. Detta lämnade mig att i lugn och ro kunna breda ut mig i sängen och slumra lite till. När eftermiddagen kom gjorde jag mig iordning och åkte till stan och mötte upp pojkvännen och hans bror. Ja, pokémonjakt!
 
 
Lustigt var det; när jag stod och väntade på bussen till stan kommer en bekant bil körandes förbi och släpper av någon på andra sidan vägen. Det går snart upp för mig att det är min vän och kollega som passande nog råkade ha vägarna förbi. Erbjöds vänligen skjuts in till stan, och vem tackar nej till trevligt sällskap?
 
Jag har återigen varit vaken från och till sedan 04, så jag tänkte försöka vila ögonen innan jag ska göra mig iordning för jobb. 
 
Kram på er <3
 
Till top