Min födelsedag.

Födelsedagen igår blev precis som jag tänkt mig. Det blev en härlig fikastund hos mormor och morfar. Morfar stod för skönsången i sedvanlig ordning! Mormor hade varit på stan och köpt en budapestlängd - min favorit. Blev en go' dumping på den, samt blodsockerfall när jag kom hem. Totally worth it!
Lånad bild från annasbageri.se
 
Idag står ingenting på schemat.
Jag ska bara sova, ostört och fridfullt. Det är åtminstone planen. Varit uppe och ätit frukost och tänker försöka sova en stund till nu.
Wish me luck!
 
Kram på er <3

Överraskning!

Jag har sedan länge planerat att åka ned till Strömstad på lite minisemester och överraska mor och far. Sagt och gjort.
Jag anlände därför lördag förmiddag, och ingen av dem visste nånting. De tycktes bli glada och vi åt gott och spenderade resten av kvällen lyssnandes och dansandes till musik. Hela familjen. Bara vi. Jag, mor, far och bror.
Pojkvännen stannar hemma och är kattvakt. 
 
Söndagen spenderades med goda vänner.
Först en shoppingtur med ena väninnan, sedan ett härligt avslut med mina båda väninnor på en födelsedagsmiddag. Det blev en del nostalgi och prat om gamla minnen mitt upp i åldersnojan, så vi for hem till mor och far, där vi satt och bläddrade igenom skolkataloger, innan vi skildes åt för kvällen. 
Som att vara tonåring igen!
 
Idag fyller jag år, och det tänker jag fira hos mormor och morfar. De kom förbi igår så det blir ingen överraskning som planerat, men likväl så roligt! 
 
Kram på er <3

Dryck till maten - mitt stora problem!

Nu kommer ett sånt där inlägg som faktiskt rör huvudsyftet med den här bloggen igen - gastric bypass.
Jo, något jag finner väldigt svårt, som jag är ganska säker på ställer till det en del för mig, är den här dryckes regeln; att dricka minst 30 min före måltid och/eller minst 30 minuter efter. 
Detta är ju för att vätskan sköljer undan maten snabbare, jag blir därför fortare hungrig igen och äter därför mer än jag borde. 
Jag har alltid haft svårt för att få i mig vätska. Jag har alltid enbart druckit när jag blivit ordentligt törstig, men framförallt i samband med måltid. För mig tycks detta omöjligt att öva bort.
Jag dricker till måltiderna då jag helt enkelt inte fixar att äta utan dryck till. 
Jag har prövat att dricka regelbundet under dagen - jag blir bara illamående.
Jag har prövat att dricka ordentligt 30 min före måltid för att inte bli sådär plågsamt törstig när jag äter. ingenting tycks hjälpa. 
Jag vet att detta påverkar mig till att äta mer än jag nog borde, därför mottages tacksamt alla tips från er andra opererade och kunniga inom området som jag vet läser min blogg.
Hur vänjer jag mig lättast av med dryck till maten?
Kram på er <3
Till top