Jokes on me!

Nu är Lacrimosabloggen up and running again! Skönt efter allt detta krångel.

Igår kväll var jag en sväng till Norge.
Det var min väninna som undrade om jag ville följa med henne på blöjshopping. Blöjor är nämligen extremt mycket billigare där än i Sverige, så när man bor så här precis på riksgränsen så tjänar man duktigt mycket på att göra sina inköp där. Dock är det också det enda som är billigare i Norge än i Sverige. Nu är kursen dessutom ganska fördelaktig, så det gäller att passa på!
Det var en trevlig tur, och som vanligt hade jag himla roligt, det var liksom precis vad jag behövde.

Nu ser jag fram emot imorgon, lördag, då jag ska träffa hela tjejgänget och avnjuta den årliga valborgsbrasan på skäret tillsammans med dem.
Jag behöver sådana små positiva saker att haka upp hoppet på för att orka ta mig igenom dag för dag.


Idag tog jag förresten mod till mig och ställde mig på vågen. Ett kilo upp...
Jag pendlar mellan 81-82,5kg och det retar mig! Jag har dock ingen annan än mig själv och min extremt dåliga karaktär att beskylla.
I guess jokes on me!

Kram på er <3

Nu ni!

Som någon kanske redan har märkt så krånglar mitt domännamn här, så jag har tillfälltigt tvingats återgå till mitt gamla namn hos Blogg.se. Har varit i kontakt med City Network Hosting AB som sköter det här med egna domännamn så jag hoppas att Lacrimosabloggen kommer vara tillbaka som vanligt väldigt snart.

Jag har filat lite på den nya header till bloggen idag, vad tycker ni?
Hiss eller diss? Var den gamla bättre?
Den nya headern.

Den gamla headern.

Lämna gärna din åsikt i kommentarsfältet, och glöm inte att signera med ert namn så jag vet vem jag ska tacka eller säga upp kontakten med. Skämt å sido, men det är frustrerande att få sånt här:

Jag kan även berätta för er att jag fått ett erbjudande om att göra ett samarbete med ett företag genom min blogg. 
Jag kommer recensera en av deras produkter, och den här produkten kunde inte komma mer lägligt kan jag säga. Den passar mig som handen i handsken och om någon ska recensera denna typ av produkt så är det jag! Hihi!
Detta ska bli så himla roligt! 
Håll utkik så kommer ni snart få reda på allt! 

Kram på er <3

Mer tjockisångest!

Förlåt att jag varit så dålig på att blogga nu några dagar. Det beror helt enkelt på att jag inte har något vettigt att skriva. 
Jag har haft ångest för att jag ätit väldigt dåligt ett tag nu, ångesten har i sin tur resulterat i att jag ätit fortsatt äta skit, och vågen vågar jag mig inte ens närma.

För oss som är överviktsopererade finns det en metod som kallas "5 days pouch test". Det är en 5-dagars chockkur för magfickan, som då ska återställa den till det skick den var i direkt efter operationen. Man ska få mindre sötsug, snabbare mättnadskänsla och allt det här igen. Jag håller på att överväga att testa detta. Metoden är framtagen av amerikansk expertis och alla jag frågat som gjort detta har bekräftat att det fungerar. 5 dagar liksom, vad har jag att förlora? Det som får mig att inte sätta igång direkt är dels skammen, och dels för att jag vet att mitt problem sitter i huvudet och att det är DÄR jag behöver nån jävla chockkur.

Jag vet inte hur jag ska göra, men jag lovar att hålla er uppdaterade.
Kram på er <3

Till top