Semestern slut.

Så var då semestern slut för denna gången. Tack till alla som gjort de här veckorna minnesvärda!
Jag avslutade semestern hos svärföräldrarna nere i Skåne denna helgen. Fick umgås med alla dessa fina människor. Svärföräldrar, svägerska, svåger och vänner. Kunde inte haft det bättre.
Idag innan vi for hem var vi en sväng in till Kristianstad och shoppade lite. Jag fryser ju så förbannat så jag ville verkligen ha mig en vinterjacka nu när jag ska ut tidiga mornar och åka till jobbet igen.
Gick igenom en hel galleria utan att hitta någon som föll mig i smaken. 
Sista anhalten, i butiken SportRingen, hittade jag en jacka jag föll pladask för!
Förra vintern hade jag en vinterjacka i storlek 54, årets modell är i storlek 42!(!!)

Nu är vi i alla fall hemma i Göteborg hos katterna igen, och imorgon börjar allvaret. 
Jag går in stenhårt med en 6-dagars arbetsvecka. Hoppas verkligen att jag ska klara av detta nu! Jag är faktiskt ganska taggad, ska bli skönt att få återgå till normala rutiner och få känna sig mer som en människa igen. 
Mycket hänger på att jag får sova någorlunda tror jag. Sedan vår Cypernresa har jag återigen börjat vakna tidigt på mornarna utan att kunna somna om. Jag har vaknat runt 5-snåret var och varannan morgon. Oavsett när jag gått och lagt mig. Oerhört frustrerande eftersom jag inte alls känner mig utvilad när jag vaknar, utan kroppen värker nästan och ögonen bara svider. 
Klockan är i skrivande stund inte ens 21 än och jag funderar starkt på att krypa till kojs eftersom jag är så nedrans trött!
Får nog bli så...

Kram på er <3
#1 - - Mony:

Haha, vilken underbar blog du har! Fastnade här av en slump, men har redan lagt till den i mina favoriter. Jag gillar ditt sätt att skriva, roligt, tänkvärt och inspirerande!

Bidrar själv med en post om motivation. Den kanske kan inspirera?
http://moaorganic.se/?p=1672

Kramis!

Svar: Tack så hjärteligt!
Vad kul att du säger detta :) det värmer verkligen!
Skall kika in på din blogg också.
Välkommen <3
lacrimosabloggen.se

Till top