Familjen på besök!

Dagen började väl sådär, vaknade vid 3 inatt och kunde inte somna om. Gick upp och gick igenom lite räkningar, räknade och bad till gud att månaden ska gå ihop. 
Senare väckte jag sambon och vi fortsatte gårdagens städning.

Vi väntade besök av mor, far och min svägerska. Bonusbesök fick vi när sambons syster kom hit, då hon ändå är i Göteborg. Vi har haft jättetrevligt allihopa. Fikat, pratat och jag bjöd på middag. Fläskköttgryta med ris och vaxbönor i all sin enkelhet.
Jätteglad över att få träffat familjen igen. Lägenheten är städad och det är så himla skönt!
Orka smink!

Nu kan jag ta det lugnt resten av kvällen med gott samvete tycker jag, för imorgon blir det jobb igen. 

Kram på er <3

Blöta trasor & finfrämmat.

Matstoppet jag berättade om i föregående inlägg släppte något sedan på kvällen, så jag fick i mig två måltider innan läggdags.
Jag känner fortfarande av att det liksom stramar i strupen när jag sväljer, låter gör det när mat eller vätska passerar. Som när man kramar ur en blöt strasa ungefär. Jag kan äta och dricka nu åtminstone. Det gjorde arbetsdagen igår mycket lättare.

Nu har jag två lediga dagar, och imorgon kommer mor, far och svägerska på besök en sväng. Dags att damma av kaffebryggar'n!

Nu ska jag gå upp och se om jag kan äta lite frukost.

Kram på er <3

Jag kan inte äta?!

Fy vilken dag. Vet inte vad det beror på men idag mår jag illa av allt jag stoppar i munnen. Hällde upp en skål yoghurt i morse; två teskedar och sedan liksom snörpte strupen ihop sig så att det inte gick att svälja. 
Gav upp, borstade tänderna och gick till bussen. Stoppade in ett tuggummi i munnen som jag fick slänga innan första hållplatsen. 
Försökte mig på ett äpple till lunchen; samma sak. Två bett och sedan bomstopp. Suck.
Inte nog med att inte sovit inatt, jag ska inte få i mig något att äta heller. Fått blodsockerfall 3 ggr idag och nästan klappat ihop. Tröttheten sen, denna obeskrivliga trötthet. Ändå kan jag inte sova, förstår ni frustrationen? 
Överlevt arbetsdagen har jag gjort ändå, men det var änna på håret. 

Nu sitter jag i bilen utanför passcentralen och väntar på sambon som är och hämtar ut sitt pass.
46 dagar kvar till Cypern!

Kram på er <3
Till top