Fredagstankar.

Nu har jag varit på vårdcentralen och plockat mina agraffer. Distriktsköterskan var väldigt proffsig och hade en elev så jag fick lyssna med på genomgången. Den var bra för mig också!
 
Som vanligt var jag nervös i onödan inför detta. Det gjorde förbannat mycket ondare att dra bort plåstren än att plocka agraffer. Det kändes för tusan inte ens! Blir så trött på mig själv. 
Nu är ärren tejpade och hon rekommenderade att fortsätta tejpa dem i 3 månader för att få minsta möjliga ärrbildning. Det var mest en estetisk fråga och att jag gör som jag själv vill. Det är ju liksom läkt nu. 
Jag skall nog hålla på att tejpa så länge jag orkar. 
 
På vägen hem trotsade jag regnet och tog en omväg hem. Jag väntar fortfarande på det där som folk pratar om att "man blir så mycket piggare när man fått varit ute och rört på sig".
Jädra hurtbullar!
Det enda som mår bättre av mina promenader är samvetet. Men okej, jag väntar...
 
Tanken är att jag skall börja städa här alldeles strax, för i helgen får vi besök från Skåneland. Det är ju Göteborgs Horseshow i stan denna veckan och då är det folk här må ni tro. Man får verkligen svart på vitt att hästar inte är en hobby, utan en livsstil.
 
Kram på er <3
#1 - - Linda:

Håller med dig! Jag undrar också när den dagen kommer. Som du säger bara samvetet som mår bättre.

Svar: Åh tack Linda! Det kändes skönt med lite uppbackning där! :D <3
lacrimosabloggen.se

Till top