Bônner i stan!

Idag har vi fått finfrämmat från Skåne. 
Andreas bror med respektive, samt en vän till sällskapet. Vi körde dem in till Svenska Mässan inne i stan förut. Nu får de roa sig med Göteborgs Horse Show hur mycket de vill, så myser jag och Andreas här hemma så länge, haha. 

När vi åkte in till stan så sprack solen igenom molnen och det kändes nästan lite vårigt i luften! Andreas fick feeling i alla fall.

Nu har vi handlat och tittat lite på American Dad. Jag fick se salladsbaren på Coop, åh jösses! Jag kunde inte låta bli. Plockade åt mig lax, kyckling, lök, ägg och lite av en bönröra som såg god ut. Bönornas skal var mycket lättuggat så jag åt upp det mesta jag tagit, fast i två omgångar á 2 timmar mellan. 
Jag har inga problem att gå förbi godishyllorna, chipsen och dylikt, men sallader och goda röror! Min stora svaghet! 
Så nu ligger jag och "vilar middag", blir rätt trött. Väntar änna på magsmärtorna... 

Kram på er <3

Fredagstankar.

Nu har jag varit på vårdcentralen och plockat mina agraffer. Distriktsköterskan var väldigt proffsig och hade en elev så jag fick lyssna med på genomgången. Den var bra för mig också!
 
Som vanligt var jag nervös i onödan inför detta. Det gjorde förbannat mycket ondare att dra bort plåstren än att plocka agraffer. Det kändes för tusan inte ens! Blir så trött på mig själv. 
Nu är ärren tejpade och hon rekommenderade att fortsätta tejpa dem i 3 månader för att få minsta möjliga ärrbildning. Det var mest en estetisk fråga och att jag gör som jag själv vill. Det är ju liksom läkt nu. 
Jag skall nog hålla på att tejpa så länge jag orkar. 
 
På vägen hem trotsade jag regnet och tog en omväg hem. Jag väntar fortfarande på det där som folk pratar om att "man blir så mycket piggare när man fått varit ute och rört på sig".
Jädra hurtbullar!
Det enda som mår bättre av mina promenader är samvetet. Men okej, jag väntar...
 
Tanken är att jag skall börja städa här alldeles strax, för i helgen får vi besök från Skåneland. Det är ju Göteborgs Horseshow i stan denna veckan och då är det folk här må ni tro. Man får verkligen svart på vitt att hästar inte är en hobby, utan en livsstil.
 
Kram på er <3

Det där med koncentration.

Idag har jag varit iväg på utbildning i Majorna med jobbet. Så roligt att få träffa lite härliga arbetskamrater och få komma ut ordentligt! Jag är verkligen så glad över mitt arbetsteam, så stöttande och empatiska. Ser inga hinder med någonting. 
 
I alla fall...
Jag orkade inte sitta med hela dagen utan var med mellan 08-12. Rent fysiskt gick det väldigt bra att sitta med, det var ganska bra stolar med lite utrymme till att luta sig bakåt och räta ut sig liksom. 
Mentalt kände jag för första gången hur hårt det tagit åt koncentrationsförmågan. Jag kunde inte fokusera överhuvudtaget. Det var nästan skrämmande. Än värre blev det när jag kom hem. Jag brukar lägga ur mobilen ur jackfickan på byrån i hallen det första jag gör när jag kommer utifrån. Sedan hänger jag av mig jackan, tar av mig skorna och sedan tvättar jag händerna. Alltid samma procedur. 
Likadant idag, men när jag kommer ut från badrummet och skall greppa mobilen så ligger den inte där. Jag tittar på byrån 200 ggr och är säker på att jag håller på att bli tokig. Jag letar i alla jackor, i väskan, vänder upp och ned på hela badrummet. Jag har inte gått längre in än 2 meter. Jag gick ju rätt in i badrummet som är precis bredvid ytterdörren. Jag tittade ju på den innan jag gick in genom porten här nere! 
När jag är så rädd för mig själv och jag tror att jag håller på att bryta samman så ser jag den. På hatthyllefanskapshelvetet! Först då mindes jag att jag reflekterat över mina leriga skor och att jag inte ville ta klivet fram till byrån. Detta hade jag då glömt på de 30 sekunder det tog för mig att ta av skorna och tvätta händerna. 
Huvudet bara snurrade så jag gick och la mig. Jag somnade och sov som en stock i flera timmar. Andreas hade ringt och smsat flera gånger och jag hade inte hört någonting. Väldigt olikt mig som brukar vakna av att någon andas i samma rum!
 
Kram på er <3
Till top