Still going strong!

Jag är verkligen helsnurrig i huvudet fortfarande. Mycket förvirrad. Kan inte tänka klart och gör massa konstiga saker. Givetvis kan jag inte komma på ett exempel nu, men småsaker som får mig att sekunden därpå tänka "vad fan gör jag?!" 

Jag har dock klarat av ännu en arbetsdag från punkt A till B, med nöd och näppe. Ligger efter med väldigt mycket planeringar och annat som liksom hänger över mig och kväver mig. Har fått avsatt tid tillsammans med min kollega imorgon att arbeta av så mycket som möjligt. Sedan är det möten och annat också så vi får se vilken tid jag får komma hem. Jag överlever det eftersom det är sista arbetsdagen innan semestern, hallelujah!

Annars idag har jag och sambon träffat en underbar vän som och gjort GBP-operation. En månad efter mig, så vi har det stora privilegiet att få göra denna resa tillsammans! 
Vi åkte hur som haver och handlade tillsammans, bara en sån vardagssyssla och ändå kunna ha så förbenat roligt ihop, it's a bless!

Ibland får jag glimtar av tacksamhet till livet, det sistnämda är ett sådant tillfälle.
Beaka och älska utväxten, tack.

Kram på er <3
#1 - - Anonymisen:

Älska sådana där dagar lixom! Man letar efter mobilen då man pratar i den, och letar runt efter den där bh:n som man har på sig.. ;) Att gå igenom nåt tufft, så känns ju alltid bättre om man har någon vid sin sida, speciellt om denne person vet exakt hur det känns! Kram till dig!<3

Svar: Tack söta du! Dina kommentarer är guld värda :D
lacrimosabloggen.se

Till top