SEMESTER!!

Äntligen, äntligen(!) säger jag bara!
Nu håller vi på och röjer här hemma, fastighetsägaren har skaffat hit en container så jag har passat på och varit nere med lite skit som står och samlar damm. Katinkas gamla kattlåda bland annat, så nu kommer man in i badrummet igen!
Tvättmaskinen går och jag har varit i källaren och hämtat upp min resväska. I övermorgon far jag, herregud.

Imorgon är schemat fullspäckat;
jag ska först till frissan och genomgå ännu en dramatisk förändring, sedan hem och dammsuga. Efter detta ska jag och sambon åka och hämta ett nytt vardagsrumsbord som en av mina kollegor har till salu. Sedan under kvällen kommer mor min! 

Jag har äntligen vågat avslöja för henne att jag börjat röka igen, så nu vågar jag skriva ut det här på bloggen också. 
Man vill ju inte göra sin mamma besviken, eller hur? Men så är det, ett stort nederlag och jag skäms, dock ska jag ta tag i det efter resan igen.
Jag slutade röka inför operationen, nyårsafton närmare bestämt, och höll upp fram till påsk ungefär. Snablar!

Nu fortsätter bravaderna här hemma så det är bäst jag sätter fart!

Kram på er <3

Still going strong!

Jag är verkligen helsnurrig i huvudet fortfarande. Mycket förvirrad. Kan inte tänka klart och gör massa konstiga saker. Givetvis kan jag inte komma på ett exempel nu, men småsaker som får mig att sekunden därpå tänka "vad fan gör jag?!" 

Jag har dock klarat av ännu en arbetsdag från punkt A till B, med nöd och näppe. Ligger efter med väldigt mycket planeringar och annat som liksom hänger över mig och kväver mig. Har fått avsatt tid tillsammans med min kollega imorgon att arbeta av så mycket som möjligt. Sedan är det möten och annat också så vi får se vilken tid jag får komma hem. Jag överlever det eftersom det är sista arbetsdagen innan semestern, hallelujah!

Annars idag har jag och sambon träffat en underbar vän som och gjort GBP-operation. En månad efter mig, så vi har det stora privilegiet att få göra denna resa tillsammans! 
Vi åkte hur som haver och handlade tillsammans, bara en sån vardagssyssla och ändå kunna ha så förbenat roligt ihop, it's a bless!

Ibland får jag glimtar av tacksamhet till livet, det sistnämda är ett sådant tillfälle.
Beaka och älska utväxten, tack.

Kram på er <3
Till top